Kezelések

Letört a fogam

Ha letört a foga, akkor az alábbi kezelésekkel tudunk Önnek segíteni. Jöjjön el hozzánk, megvizsgáljuk, szükség esetén röntgenfelvételt készítünk, és megbeszéljük, mi a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára. Kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben!

Leggyakoribb kezelések letört fog esetén:

Szebb fogakat szeretnék

Ha szebb fogakat szeretne, akkor az alábbi kezelésekkel tudunk Önnek segíteni. Jöjjön el hozzánk, megvizsgáljuk, szükség esetén röntgenfelvételt készítünk, és megbeszéljük, mi a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára. Kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben!

Leggyakoribb kezelések a szebb fogakért:

Hiányzik egy vagy több fogam

Ha hiányzik egy vagy több foga, akkor az alábbi kezelésekkel tudunk Önnek segíteni. Jöjjön el hozzánk, megvizsgáljuk, szükség esetén röntgenfelvételt készítünk, és megbeszéljük, mi a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára. Kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben!

Leggyakoribb kezelések hiányzó fog(ak) esetén:

Egyéb

Ha nem találta meg a lehetőségek között, amit keresett, akkor forduljon hozzánk bizalommal, bármelyik elérhetőségünkon. Jöjjön el hozzánk, megvizsgáljuk, szükség esetén röntgenfelvételt készítünk, és megbeszéljük, mi a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára. Kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben!

Leggyakrabban igénybe vett kezeléseink rövid ismertetését itt olvashatja: